maanantai 10. helmikuuta 2014

Ainut mikä pysyy on muutos

Tervehdys ja tervetuloa uunituoreen blogini pariin!

Muutokset ja uudet alut ovat usein vaikeita. On kyse sitten uudesta urasta, harrastuksesta, elämänvaiheesta, blogista, maanantaista, rakkaudesta tai elintavoista, muutos kantaa mukanaan epävarmuutta. Valitsinkohan oikein? Kannattaako tämä? Mitä jos epäonnistun? Entäpä jos onnistun?
Koska ainut mikä pysyy on muutos, minä olen päättänyt heittäytyä kaikkiin näihin pelottaviin, jännittäviin ja innostaviin muutoksen tuuliin ja tuntemuksiin. Kutsun sinut  blogini kautta seuraamaan polkuani muutosten myllerryksessä. Valmistun keväällä personal traineriksi ja olen samalla perustamassa elämäntapamuutoksiin keskittyvää valmennusyritystä. Blogissani kirjoitan teille kaikesta muutokseen liittyvästä ja liittymättömästä. Kirjoitan oman kroppani ja mieleni muodonmuutoksesta, yrityksen perustamisesta, liikunnasta, liikkumattomuudesta, motivaatiosta, motivaation uupumisesta, hyvinvoinnin aakkosista, pahoinvoinnin aakkosista, terveellisestä ravinnosta, hauiksen kasvattamisesta, kasvisruokailusta, ajanhallinnasta, ajan hallitsemattomuudesta ja siitä miten tämä kaikki sullotaan yhteen tavallisen kokoiseen ja mittaiseen elämään.


Ennen kuin singahdan tarinani alkujuurille totean vain, että mahtavaa, kun olet löytänyt blogini pariin! <3

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla: http://www.bloglovin.com/blog/11756697/?claim=ce3f6xcsrmj

2 kommenttia:

  1. No hei! Hyppään ehdottomasti mukaan, ensimmäisen tekstin tunnisteet osui ja upposi :). Aloitin itse blogin myös viime viikolla ja olenkin yrittänyt etsisellä muitakin keltanokkia tällä saralla. Sait siis takuuvarman lukijan. Palaan paremmalla ajalla lukemaan loputkin tästä blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa ja lämpimästi tervetuloa! Tuntuipa ihanalta saada ensimmäinen kommentti!! :)

      Poista