tiistai 11. helmikuuta 2014

Helmikuun hyvinvointihaaste

Ehei, se että postailen jo toistamiseen tänään ei tarkoita, että julkaisutahti tulee säilymään nän kiivaana. Kirjoitan koska satuin saamaan mahtavan idean!

Tipaton tammikuu on kaikille varmasti tuttu juttu. Moni on kenties kuullut Ylen lanseeraamasta tuolittomasta tammikuusta ja jotkut Motiviren sokerittomasta tammikuusta (yritin osallistua - tyrin tietty). Tammikuussa ihmiset innostuvat aina laittamaan elämäänsä oikein huolella uuteen uskoon. Osa onnistuu, valtaosa ei. UV -aaton kosteissa juhlatunnelmissa vannotaan, että huomisesta lähtien luovun alkoholista, irtosuhteista, irtokarkeista, tupakasta, tuolista, tositv:stä... Uudesta vuodesta tulee varmasti elämäni paras!

Eiku hetkinen... Mitäs hittoa mä nyt teen, kun olen luopunut kaikesta mistä tykkään? Luopumalla itselle tärkeistä asioista saa harvoin aikaan hyvinvointia. Deprivaatio, kurjistuminen ja katkeroituminen lienevät todennäköisempiä vaihtoehtoja.

Nyt lanseeraamani helmikuun hyvinvointihaasteen ajatuksena on lisätä joka päivään jotain sellaista, mikä tuottaa hyvää oloa. Se voi olla jotain aivan pientä tai jotain valtavaa, konkreettisen käsinkosketeltavaa tai abstraktia. Kuka on mukana?! :) Vaikka helmikuu on jo hyvässä käynnissä uskon, että nyt on mitä otollisin hetki ryhtyä tuottamaan hyvinvointia lisäämällä eikä poistamalla ja kieltämällä!

Minä lupaan joka päivä pitää teidät kuvallisesti kartalla omista lisäyksistäni.Tänään aloitin rauhallisella  teehetkellä iltapäivätohinan keskellä..


Pallo on sinulla, lähdetkö mukaan lisäämään jotain hyvää arkeesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti