Minä

Olen 26-vuotias elämäntapamuutokseen erikoistunut sosiaalipsykologi ja lisensoitu Personal Trainer. Intohimoni on monipuolinen liikkuminen, herkuttelu ravintorikkaalla kasvisruoalla ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvistä aiheista lukeminen ja kirjoittaminen. Ai niin... ja pähkinävoi.

Olen juuri loikannut akateemisesta maailmasta aloittamaan omaa yritystäni Spark Trainingia. Tavoitteeni on yrityksen kautta tuoda pilkettä ja potkua elämäntapamuutosta käynnistelevien ihmisten arkeen. 

Tähän astisen urani aikana olen kartuttanut valmennus- ja koulutusosaamistani muun muassa luennoimalla motivaatiosta yliopisto-opiskelijoille, suunnittelemalla ja vetämällä liikuntaohjelmaa ammattioppilaitoksissa ja ohjaamalla hyvinvointipalveluita työkuntoutujille.

Valmennusfilosofiani: Kestävä muutos syntyy siitä, kun elämään lisätään hyvää. Valmentajana en kiellä nautintoja, vaan ohjaan sinua tekemään valintoja, jotka tukevat arvojasi ja tavoitteitasi. Kun alat tehdä asioita, joilla lisäät elinvoimaasi ja hyvinvointiasi, ei haitallisista tavoista luopuminen edes tunnu luopumiselta.

Mikäli haluat valmennettavakseni, yhteystietoni löydät seuraavalta sivulta!

Omassa arjessani tasapainottelen hyvinvointialan yrittäjän ja muusikon kaksoiselämää. Saatte varmasti lukea musiikkimaailman koukeroistakin hieman täällä blogisssani. 

Tervetuloa seuraamaan polkuani!

-Sini Spark


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti