keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Perinteistä treeniblogsumatskua - "Mitä söin tänään" kuvapäiväkirja!

Ruokailu tuntuu olevan aika semmonen kestosuosikkiteema blogeissa ja ihmisillä tuntuu olevan mitä erikoisempia ajatuksia siitä mitä ja miten ja kuinka paljon kannattaa syödä...

Tänään en sanallisesti syvenny aiheeseen sen kummemmin, vaan annan kuvien puhua puolestaan. Eli äärimmäisen perinteistä treeniblogsumatskua... "Mitä söin tänään" -kuvapäiväkirja, olkaa hyvät!

Aamupala klo 7.00: Aloe vera shotti (ei kuvassa), D-vitamiini, omega kapselit ja kuntokaurapuuro, jossa seassa raastettu omena ja päällä mustikoita & pähkinävoita. Nomnom.

Aamupäivällä töissä kuppi kahvia ja kuppi chiliteetä.Lounas 11.30: Ah niin ihanan Unicafen, kalapyörykät, sitruunaisella kermaviilikastikkeella, peruna, täysjyväleipä ja margariinia sekä salaattia.

Välipala klo 14.00: Vihersmoothie, jossa 1/2 avocado, mangoa ja hunajamelonia, viherjauhetta (chlorella, spirulina, vehnänoras, ohranoras), sitruunamehua, macaa ja inkivääriä, sekä ruisleipää

Töissä iltapäivällä 1 kuppi kahvia ja 1 kuppi chiliteetä

Päivällinen autenttisella alustalla klo 17.30: Soijarouhelasagnea (ite tein, meganomnom!!!), paprikaa, 1/2 avocado, mangoa jälkkäriksi + 2 hapankorppua jotka eivät päässeet kuvaan.

Illalla tein 10,5 kilometrin lenkin, noin 60min, jonka aikainen kalorikulutus 765kcal (jos joku ihmettelee miksi syön kuin hevonen)

Lenkin jälkeinen iltapala klo 20.45: rahkaa, chiasiemeniä, mustikoita ja vadelmia ja vähän agavehunajaa.

PÄIVÄN TAKE HOME MESSAGE: Kun syö hyvin, niin jaksaa. Nyt lähden soittelemaan kitaraa. Morot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti