maanantai 17. helmikuuta 2014

Hyvinvoinnin suorittamisesta

Aloitinpa epäedulliseen aikaan hyvinvointiin keskittyvän blogin pitämisen, kun tuntuu, että oman jaksamisen, viitsimisen ja hyvinvoimisen rajat on nyt vähän paukkuneet viime päivinä.

Hyvinvoimista ei voi suorittaa eikä sitä voi pakottaa. Onnellisuus on kauhean vaikea laji, jos sitä lähtee kauheasti valmistamaan tai tekemään. Se syntyy oheistuotteena, kun elämän tärkeät asiat ovat tasapainossa. Luulen, että onnen ja hyvinvoinnin pyhä kolminaisuus on se, että ihminen 1) pääsee toteuttamaan itselleen tärkeitä asioita, 2) saa viettää aikaa rakkaimpiensa kanssa ja 3) ravitsee, hoitaa itseään ja lepää riittävästi.

Viime päivinä olen keskittynyt noista viimeiseen. Tänä aamuna heräilin vasta kun aurinko oli jo noussut, söin rauhassa aamiaista ja kuuntelin yhden ihanan kappaleen. Tässä teille aamuni kuvina ja musiikkina. <3Aamupalaksi banaanilettua ja mustikkarahkaa


Aamumaisema keittiön ikkunastaJa vielä aamumusiikkia, ihana SiaIloa maanantaihin (ja tarvittaessa vaikka vähän suklaata tai hyvää musiikkia)! :)

-Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti