lauantai 15. helmikuuta 2014

Artistin vuoristorataelämää

"If your dreams don't scare you, they're not big enough."

Mulla oli eilen yksi tähänastisen elämäni tärkeimmistä illoista. Esiinnyimme täyteenahdetulla Lavaklubilla, jossa tunnelma oli hektinen, hikinen ja hurja. Yleisössä oli kaksi erityisen merkittävää kuulijaa.

Olen keikkaillut satakunta keikkaa ympäri Suomea (ellen jo enemmänkin), mutta tällä kertaa olin kauhun partaalla. Yleensä jännitys liudentuu lavalle astuessa. Nyt ei liudentunut. Nyt oli tosi kyseessä.


En taaskaan muistannut valokuvailla eilistä, joten tässä syksyisistä artistikuvauksista otoksia. 


Keikka meni hyvin. Jännityksestä huolimatta sain kontaktia yleisöön. Jotkut tanssivat, toiset kuuntelivat intensiivisesti. Minä yritin upota katseisiin ja kappaleisiin.


Joskus unelmat asuvat niin korkealla että tarvitset tikapuut yltääksesi niihin.


Keikan jälkeen sain palautetta. Enimmäkseen positiivista, mutta höystettynä myös rakentavilla kehitysajatuksilla. Kuuntelin, otin kaiken vastaan, yritin oppia. Samalla  taustanauha takaraivossani huusi, että "Sinä olisit voinut olla itsevarmempi!" "Olisit miettinyt vähän edes niitä välispiikkejä!" "Miksi menit lavalla kuivin suin, olisit juonut vettä ennen keikkaa etkä hörppinyt sen aikana!" "Olisit ottanut yleisön paremmin haltuun!". Tiedän, että ensi kerralla kykenen vielä parempaan.

Mieleni taustanauhan huuteluista huolimatta illasta ja palautteesta jäi toiveikas olo. Palautteenantajat lähtivät ja sovittiin puhelusta, jossa mietitään jatkoa. Mitään ei vielä luvattu, mutta lupauksia oli ilmassa. 

Nyt olo on levoton ja odottava. Mutta mikään ei oikeastaan merkitse yhtä paljon kuin se, että kävi miten kävi jatkan unelmieni tavoittelua. Se, että unelmani pelottavat minua välillä niin paljon, että henki salpautuu, tarkoittaa vain että ne ovat tarpeeksi suuria ja tärkeitä. Unelmat ovat liian arvokkaita annettavaksi toisten käsiin. Niistä pitää itse pitää kiinni, ruokkia ja vaalia. Kun tarpeeksi vaalii ne puhkeavat ennemmin tai myöhemmin kukkaan. 

Aurinkoa ja unelmia kaikkien sunnuntaipäivään! <3

-Sini


Artistin jännäilme! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti